ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fem upplevelser i helgen för dig som är för pank för festival

Sofia Clason · 16 Aug 2018
Uppdaterad 16 Aug 2018
Det finns flera sätt att uppleva festivalkänslan på.

Det finns flera sätt att uppleva festivalkänslan på. Foto: IBL


Way out West förra helgen och Popaganda nästa helg. Runt om pratar folk om alla artister som spelat. Men misströsta inte! Här är fem tips på festivalupplevelser i Stockholm som är mer förlåtande för plånboken.

klar

Artikellänk är kopierad

Gröna Lunds konserter

Var: Lilla Allmänna Gränd 9

Spelningarna på Gröna Lund är inte över. Välj att stå utanför, eller betala 270 kronor för att se folkkära Säkert! spela på fredag kväll. Kanske är det inte lika mastigt som en festival, men maten, musiken och tröttheten i fötterna ger en festivallik känsla.

Stockholms Kulturfestival

Var: Gustav Adolfs torg , Karl XII:s torg, Skeppsbron och Jacobs kyrka

Du hörde rätt! En festival mitt i city som dessutom är gratis. På schemat inför helgen utlovas cirkus, barnteater och konserter. Festivalen avslutas på lördag med ska- och rockbandet The Selecter, som spelar klockan 23.30 vid Gustav Adolfs torg.

Bio i Rålambhovsparken

Var: Smedsuddsvägen 6

Är det folkmassan du saknar så är utebion i Rålambshovsparken perfekt för dig. På fredag visas ”Fucking Åmål”, följt av ”Prinsessan Mononoke” på lördag och ”Terminator 2” på söndag. Filmerna börjar klockan 21.00 och åtnjuts med ett helt folkhav.

Nytorgsfesten

Var: Nytorget, Lilla Blecktornsparken och Vitabergsparken

Bege dig till Södermalm för den årliga Nytorgsfesten i helgen. På plats blandas musik med yoga och loppis. Missa inte heller karnevaltåget som går genom festens olika parker vid 18.00 på fredag. Ta med ett instrument för att själv bidra till upplevelsen.

Karaoke på hemmaplan

Var: Valfri plats!

Du behöver faktiskt inte betala en krona för att skrik-sjunga till musik i helgen. Välj valfri plats, sätt på musik och samla ihop några kompisar. Skrik lungorna ur bröstet och känn lyckan över att fortfarande ha råd med nästa veckas matkasse.

klar

Artikellänk är kopierad

Sofia Clason
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro