ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Fem vinbarer att besöka i Malmö

John Granath · 13 Sep 2018
Uppdaterad 14 Sep 2018

Foto: Pixabay


Nu börjar det bli kallare och mörkare, vilket för mig innebär långa kvällar med tända ljus och några glas rödvin blir den främsta sysselsättningen när man ska umgås med andra. Här kommer några platser.

klar

Artikellänk är kopierad

JulieNytt ställe på Gamla Väster med välkända ägare. Här serveras viner på helflaska och halvflaska med ost som det främsta tillbehöret. Tegelgårdsgatan 9 är adressen dit du ska för att njuta av ostar och vin serverat av mycket kunnig personal.

GustavinoVinkällare mitt på Stortorget, närmare bestämt Kyrkogatan 3, som erbjuder en härlig europeisk känsla. Här är det svårt att få plats, så passa på direkt efter jobbet som en liten after work mitt i veckan.

Osteria quiEn italienare långt in i djupaste Slottsstaden på Major Nilssonsgatan 6 som alltid är välfylld och erbjuder fantastisk stämning och mycket god mat. De erbjuder även take-away på ett lätt och smidigt sätt om det är så att du och dina vänner hellre umgås hemma i soffan.

MineralPå Sankt Knuts väg 13 ligger denna pärla som erbjuder en mer bohemisk touch på ert umgänge, lokalen är vackert dekorerad och erbjuder under vinterhalvåret en härlig imma på insidan av rutorna som uppstår när massor av glada människor samlas i en liten lokal.

Via NapoliEn sann italienare där italienska flödar högt mellan personalen på golvet och dem i köket, här springer personalen med brickan i högsta hugg med allt från ostbrickor till risotto, men främst massor av rödvin. Denna oas på Sergels väg 11 i Ribersborg är väl värt ett besök en mörk höstkväll.

klar

Artikellänk är kopierad

John Granath
John Granath
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro