ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fick epilepsianfall – då stal någon hennes plånbok

Sebastian Chaaban · 16 Apr 2013
Uppdaterad 17 Apr 2013

Kvinnan fick ett epileptiskt anfall och föll ihop på gatan. Då passade någon på att stjäla hennes plånbok. – Det är rent ut sagt förjävligt, säger Viktor Adolphson, yttre befäl vid Södermalmspolisen.

klar

Artikellänk är kopierad

Händelsen inträffade igår kväll, måndag, på Magnus Ladulåsgatan på Södermalm i Stockholm.

Den 40-åriga kvinnan var på väg hem runt 20.30-tiden, men när hon kom ut på gatan så fick hon ett epileptisktanfall.

– Hon hann knappt bara ut ur porten och föll ihop. När hon vaknar till efter ungefär fem minuter, så upptäckter hon att hennes plånbok är borta, säger Viktor Adolphson, yttre befäl vid Södermalmspolisen.

Kvinnan har inget minne av vad som har hänt, men kunde själv larma polisen.

– Hon mår under omständighetern bra, men känner sig tämligen utsatt och kränt. Det blir så dubbelt att först vara i det här hjälplösa tillståndet och sedan bli utsatt för detta, säger Viktor Adolphson.

Nu söker polisen vittnen till händelsen och uppmanar alla som kan veta något att kontakta polisen. Det fanns inga övervakningskameror i området, så polisen har inget signalement att gå efter.

– Man blir upprörd.  Det är så fräckt. I det här jobbet så blir man ganska härdad, all brottslighet är illa, men det finns grader i helvetet och det är tämlingen långt ner, säger Viktor Adolphson.

klar

Artikellänk är kopierad

Sebastian Chaaban
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro