ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fick ett paket hon inte beställt – innehöll 22 kilo marijuana

Hugo Ewald · 24 Okt 2015
Uppdaterad 24 Okt 2015

Foto: Hazlet Township Police Department


Under tisdagen fick polisen i Hazlet i amerikanska New Jersey ett samtal från en person som fått ett okänt paket hem till sig. När polisen öppnade paketet visade det sig att innehöll inte mindre än 22 kilo marijuana. Nu letar polisen efter den rätta ägaren till knarket.

klar

Artikellänk är kopierad

Under tisdagen gjorde polisen i den amerikanska staden Hazlet en minst sagt ovanlig upptäckt. En person hörde av sig till polisen om att hon fått ett antal paket som hon inte beställt, och som adresserats till en person som inte bor på adressen.► LÄS MER: Företagets annonsmiss: Hos oss kan du få pengar till knark

När polisen kom till platsen och öppnade paketeten i förhoppningen att hitta den rätta adressen visade det sig att de innehöll ungefär 22 kilo. Det skriver bland annat Asbury park press.

På sin Facebooksida skriver Hazlets polis som följande: "Om det är du som beställt dessa paket och vill ta dem, kom gärna till oss här på polisen. Under tiden kommer våra poliser att jobba för att hitta den rätta ägaren."► LÄS MER: Sålde vapen och knark öppet via Facebookgrupp

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro