ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fick fjärilar i magen av att kyssa Justin Bieber

Ellen Wennerström · 7 Dec 2013
Uppdaterad 7 Dec 2013

Modellen Cailin Russo blev castad för Justin Biebers musikvideo till låten All that matters”. När hon kom till inspelningen visste hon inte ens vem hon skulle göra videon med. Första scenen var en kysscen.

klar

Artikellänk är kopierad

Cailin Russo, 19, är signad med modellagenturen Whilemina och har bland annat gjort reklamjobb för American Apperal, Brandy  och Roxy.

Hon har bland annat bakgrund som dansare och gymnast och nu senast är hon känd som tjejen som kysser Justin Bieber i hans senaste video till låtern ”All that matters” som släpptes på måndagen 2 december.

– Jag hade ingen aning om vad som skulle hända för sången är superromantisk, och eftersom det var riggat på ett visst sätt visste jag inte ens om vi skulle filma tillsammans. Men första tagningen var när vi kysstes, säger hon till Cosmopolitan.

Hon visste inte ens vilken artist hon gjorde audition för och lika lite visste hon när kom till inspelningsplatsen. Det hade känts lite konstigt först eftersom hon aldrig hade kysst någon så känd och så passionerat framför kamera förut.

Hon var inte innan ett superfan men hon visste att vilken annan tjej som helst skulle göra vad som helst för att vara i hennes ställe. Till slut kom hon kommer över nervositeten och hon vittnar om att Bieber är bra på att kyssas.

– Jag fick fjärilar i magen och har det fortfarande. Jag fick till och med en fortkörningsbot när jag var på väg därifrån för jag var så hög av upplevelsen. Man kan säga att jag inte har något emot att göra det igen, säger hon till Cosmopolitan.

klar

Artikellänk är kopierad

Ellen Wennerström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro