ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fick inte orgasm av strumpbyxorna – stämmer företag

Tomas Lundin · 15 Jan 2015
Uppdaterad 15 Jan 2015

klar

Artikellänk är kopierad

Ibland kanske du inte ska ta reklamen så bokstavligt. En kvinna i New York stämmer en tillverkare av strumpbyxor – eftersom den utlovade orgasmliknande känslan uteblev.

I reklamen för Kushyfoot, en strumpbyxa med inbyggd fotmassage, går kvinnor runt på stan och utbrister läten som för tankarna till något helt annat: ”Å, ja”, ”precis där” ”så skönt” stönar kvinnan innan hon till slut avslöjar sin hemlighet – Kushyfoot. 

Nu stämmer en köpare från Queens, New York, tillverkaren Gildan Outerwear för att den orgasmiska känslan uteblev när hon köpte dem hos apotekskedjan Duane Reade för drygt 60 

”Den kärande litade på reklamen och trodde på dess effektivitet och komfort. Till hennes besvikelse kändes de inte ens annorlunda från hennes vanliga strumpor och strumpbyxor”, heter det i stämningsansökan som Gothamist tagit del av. 

Till New York Post säger kvinnans advokat C.K Lee att hon väntat sig att få ”en massage genom strumpbyxorna”. 

Om kvinnan faktiskt känner sig lurad eller kanske är ute efter en ordentlig summa pengar är oklart. Hon har hursomhelst med sig fler än hundra andra kvinnor i stämningen. 

Advokaten nämner en stämning på 40 miljoner dollar mot skoföretaget Skechers, som hävdade att en produkt skulle forma benen och rumpan.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro