ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fick inte snusa – hotade med koncentrationsläger

Tomas Lundin · 2 Sep 2010
Uppdaterad 11 Feb 2011
Mannen ville inte skiljas från sin prilla.

Mannen ville inte skiljas från sin prilla. Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

 Den kommunanställde mannen ville inte skiljas från sin prilla – och hotade personalchefen.– Han skrev att han skulle kladda snus överallt, säger hon till Aftonbladet.Det var för tre år sedan som Simrishamns kommun införde en drogfri policy som innebär att ingen får dricka alkohol, använda narkotika, röka eller snusa på jobbet.När den anställde mannen långt senare fick höra talas om förbudet skrev han ett mejl och undrade om detta verkligen stämde och att han i så fall skulle kladda snus överallt på arbetsplatsen, skriver Aftonbladet.Personalchefen svarade att förbudet visst gäller och att den som bryter mot det kan få en varning och slutligen bli uppsagd.

Detta utlöste en svärm av arga meddelanden från snusaren, som bland annat ska ha sagt att "människor som du bör ju absolut placeras i ett koncentrationsläger" och "det kan ju sluta olyckligt för alla inblandade".Den snusande mannen är nu polisanmäld för olaga hot alternativt ofredande, skriver tidningen.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro