ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fick reda på att de skulle bli föräldrar – dog 30 minuter senare

Karolina Skoglund · 9 Dec 2014
Uppdaterad 9 Dec 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Hannah Sanders, 20, och Lee Palmer, 26.
Hannah Sanders, 20, och Lee Palmer, 26.Foto: Facebook.

Hannah Sanders, 20, och hennes fästman Lee Palmer, 26, var så lyckliga de bara kunde bli. Inte minst sedan de fått reda på att de skulle bli föräldrar. 30 minuter senare dog de. 

Den tragiska olyckan inträffade i våras, tidigare i år. Det unga paret hade precis fått reda på att de skulle bli föräldrar, och postat det på Facebook. 30 minuter senare satte de sig i bilen för att hämta upp nycklarna till sin nya lägenhet. Plötsligt tappade de kontrollen över bilen och sladdade över vägbanan – rakt in i en annan bil, skriver The Mirror

Den andra bilen kördes av Rita Heath, 75, som överlevde krocken.  – Jag tittade och tänkte: ”Min gud, de är på min sida av vägen”, sade hon i domstolen.

För domstolen berättade hon även att det inte fanns något hon kunnat göra för att undvika krocken och att det var över på några sekunder.

Hannah och Lee arbetade båda på en matbutik i England. De träffades på gymnasiet och var varandras stora ungdomskärlekar.

Hannahs mamma Patricia Sanders, 59, är förkrossad och säger till The Mirror: – Att bli mamma och gifta sig med Lee var allt Hannah någonsin ville. Hon skulle ha blivit en underbar mamma och Lee en fantastisk pappa. De var så kära och hade allt att leva för. Så att förlora sina liv när de var som mest lyckliga är för tragiskt för att beskriva med ord.

klar

Artikellänk är kopierad

Karolina Skoglund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro