ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fick stolsben genom huvudet – överlevde

Tomas Lundin · 24 Apr 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Som genom ett mirakel överlevde Shafique el Fakhri attacken. 

Som genom ett mirakel överlevde Shafique el Fakhri attacken. 


klar

Artikellänk är kopierad

MIRAKEL. Det var i samband med ett nattklubbsbesök i Melbourne i januari som nu 20-årige Shafique el Fahkri fick ett stolsben rakt igenom huvudet.

Ett bråk utbröt utanför klubben och den jämnåriga Liam Perth kastade en metallstol mot honom. El Fakhri försökte skydda sig med händerna, men stolsbenet genomborrade ögonhålan, flyttade ögongloben åt sidan och fortsatte ner igenom halsen, enligt The Age.

El fakhri överlevde och efter en månad på intensivvården har han nu som genom ett mirakel återfått 95 procent av sin syn.

– Jag mår okej just nu, men jag är för svag för att gå tillbaka till jobbet, säger el Fakhri till The Age med raspig röst, till följd av att stolen har gått genom halsen.

Trots att han fått spendera många veckor på sjukhus och genomgått smärtsamma operationer hyser el Fakhri inget agg mot förövaren.

– Jag förlåter honom fullständigt, säger el Fahkri om den man som nästan tog livet av honom, under rättegången mot Liam Perth.

El Fakhri ville inte vittna mot Perth, men 20-åringen dömdes ändå till 400 timmars samhällstjänst.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro