ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fick tillbaka sin stulna bil – pimpad

Tomas Lundin · 4 Apr 2015
Uppdaterad 4 Apr 2015

Foto: Becky Schoenig/Facebook


När Beckys Ford blev stulen trodde hon inte hon skulle få se den igen. Det fick hon – men det var knappt hon kände igen den.

klar

Artikellänk är kopierad

Becky Shoenig från St Charles i amerikanska Missouri kan tacka en av sina stamkunder på fiket för att hon fick tillbaka sin stulna bil. Hennes dotter upptäckte att bilen var borta och Mike Sexton fick syn på den och ringde polisen, rapporterar KSDK

Bilen var en sprillans ny Ford Fusion årsmodell 2015 men det dög tydligen inte för tjuvarna. De hade målat fälgarna röda och försett bilen med racingränder på sidan. 

”Jag vill tacka tjuvarna för att de pimpat min bil”, skrev hon i en Facebookuppdatering den första april som många trodde var ett skämt. 

Pimpning i alla ära, Becky vill ändå ha bilen som hon lämnade den och har lämnat in den på service för att få bort ränderna och färgen på fälgarna – för att inte tala om marijuanadoften i kupén. 

Som tack har nu stammisen Mike fått en pimpad smoothie uppkallad efter sig. ”Sexton on Wheels” innehåller banan, anannas, persika och kokosgrädde.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro