ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Filip och Fredrik möter män

Erik Laquist/TT Spektra · 20 Nov 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

Victoria Silvstedt enda kvinnan i ny säsong av Ett herrans liv”

klar

Artikellänk är kopierad

TV. Filip och Fredrik är tillbaka med en ny säsong av ”Ett herrans liv” i Kanal 5, med start i kväll. Duon ställer udda frågor till elva kända svenskar.– Om vi vet att Patrik Sjöberg åkte dit för ”kola” så vill vi veta om det åtminstone var bra kola han hade i sig, så att det inte var en helt poänglös kväll, säger Fredrik Wikingsson.

Förra säsongen gästade statsminister Göran Persson programmet och i år har Fredrik Reinfeldt tackat ja. Victoria Silvstedt är den enda kvinnliga gästen.– Vi frågade sex eller sju kvinnor som av olika anledningar inte kunde eller ville. Eftersom alla män tackade ja är då frågan om man ska ta en ointressantare kvinna bara för att hon är kvinna. Det tycker jag är att göra den kvinnan en otjänst i så fall.

Lena Endre, Suzanne Reuter, Carola, Lena Philipsson och drottning Silvia tackade nej. Kan deras beslut att tacka nej möjligen bero på att Filip Hammar och Fredrik Wikingsson skrämmer bort dem med sin grabbiga stil? Inte enligt dem själva.– Nej, det finns inte en kvinna vi har mött som inte tyckt väldigt mycket om oss, säger Fredrik Wikingsson.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Laquist/TT Spektra
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro