ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Filip och Fredriks hemliga gäster

Anneli Wikström · 8 Apr 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Mikael Persbrandt, Thorsten Flinck och Charlotte Perrelli är några av gästerna som ska gästa Filip och Fredriks talkshow från New York. Den 19 april drar Filip Hammars och Fredrik Wikingssons talkshow ”Söndagsparty med Filip och Fredrik” igång. Och nu avslöjas den guldkantade gästlistan. Skådespelaren Mikael Persbrandt, författaren Björn Ranelid, sångerskan Charlotte Perrelli och Jonas Gardell är några av gästerna, skriver Nöjesbladet. Totalt är 15 namn klara. –Vi är supernöjda över listan och tycker att vi fått en härlig mix, säger Filip Hammar till tidningen.

Han avslöjar vidare att en av drömgästerna är Carola. Men ännu har sångerskan inte tackat ja. Filip Hammar har beskrivit talkshowen som en blandning av en traditionell talkshow och ”Det kommer mera” – fast med amerikansk accent. Samtidigt säger Fredrik Wikingsson att det är det största de någonsin varit inblandade i.

Programmet kommer att sändas live från New York i åtta program och innehålla både svenska och amerikanska gäster.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro