ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Filmfesten kan börja

Metro · 19 Nov 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
– Det är trevligt att bli lurad ibland, inte sant?, säger Rachel Weisz som faller för en av världens främsta fifflare i ”The brothers Bloom”. 

– Det är trevligt att bli lurad ibland, inte sant?, säger Rachel Weisz som faller för en av världens främsta fifflare i ”The brothers Bloom”.  Foto: Scanpix


Oscarsbelönade Rachel Weisz på duken direkt

klar

Artikellänk är kopierad

Vacker, rik, smart tjej möter charmiga fifflar-bröder. Metro mötte Oscars-belönade skådespelerskan Rachel Weisz, 37, i London för att prata om ”The brothers Bloom” som visas under Stockholms filmfestival redan i kväll.Bröderna Blooms plan är att svindla den unga arvtagerskan. I stället uppstår ljuv romantik. Ena brodern börjar längta efter ett nytt välordnat liv med Penelope, men hon är inte helt okomplicerad hon heller.– Hon är ovanlig, mångbottnad, svårfångad och originell, säger Rachel Weisz.Den Oscarsbelönade skådespelerskan fick slåss för att få rollen i regissören Rian Johnsons nästa film efter ”The brick” som hon tyckte var enastående. – Jag bönade och bad på telefon. Det var inte en roll som skulle ha erbjudits mig nödvändigtvis.Din rollfigur kan allt möjligt från att spela flera instrument till att göra hålkameror. Hur många av de här sakerna kan du göra själv?– En del. Jag lärde mig spela piano till exempel. Men för det mesta fick jag låtsas vara proffs på det jag gjorde. Skateboard var läskigt. Adrien lärde mig det. Fick du köra någon av de Lamborghinis Penelope kraschar med?– De lät mig sitta bakom ratten när den stod still men jag skulle aldrig kunna krascha en sådan bil.Du kommer själv från en väldigt intellektuell familj. Liknar din uppväxt Penelopes?– Jag började inte med teater förrän på college, jag vet inte om jag är lik henne. Men jag tycker att hon påminner om min syster som är fotograf och som gör hålkameror.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro