ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Fira in sommaren med superfest i Stockholm

Metro · 14 Jun 2017
Uppdaterad 28 Jun 2017

Foto: Shutterstock/IBL


Tycker du att en bra klubb innehåller både uppträdanden, konstnärer, grafitti och en tatueringsstudio så är The Concept perfekt för dig! Här är 5 anledningar till att du inte får missa festen på Nobelberget med extra allt.

klar

Artikellänk är kopierad

Den 28 juni invigs sommaren på allvar – då intar klubben The Concept Nobelberget i Stockholm. Arrangörerna utlovar en helkväll som du sent kommer att glömma.

Här är 5 anledningar till att gå på festen!

1. Fullspäckad förfest

Redan klockan 19 öppnas dörrarna på Nobelberget och då drar förfesten igång med fullt ös. Kom tidigt och dansa till dj:er som DJ Gero och DJ Cheicki Wague som spelar allt från afrobeat och dancehall till soca, hiphop pop och R&B.

2. Spana in konst

Klubbkvällen får en extra dimension tack vare konstnärerna som är på plats. Inspireras av konstverk från Persefoni Nestorudi, Anna Rebecka Nyberg, Daniel Alfredo Leguizamon Larsson, Murobhas Art och Rebecka Nadine Kouya.

3. Måla graffiti eller skaffa en tatuering

Förutom konst och musik bjuder The Concept på en graffitigränd där kända profiler och flera hemliga gäster kommer vara på plats. Om du föredrar att pryda din egen kropp med konst så finns det möjlighet att tatuera dig hos Kroyal Inks tatuerare Gino Torres och Viktor Ohlsson.

4. Dansa till Näääk & Nimo med flera

Klockan 21.30 är det dags för kvällens höjdpunkt: liveuppträdanden från några av Sveriges bästa artister. Ahmed Berhanm håller i trådarna och kommer introducera musik från bland andra Ambivalensen, Näääk & Nimo, Finess, Ivory och Gee Dixon. Kvällens dj:er är Håll käften och dansa och DJ Melika.

5. Förnya garderoben

För dig som gillar det urbana hiphopmodet finns möjlighet att fynda nya favoritplagg i Me and my homies popupstore som gör ett exklusivt besök på Nobelberget.

pil
Fakta: The Concept

När: 28 juni klockan 19-03.

Var: Nobelberget, Sickla industriväg 6 i Nacka.

Vad: Klubb med bland annat livemusik, konst och foodtrucks.

Köp din biljett på billetto.se.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro