ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fiskmås norpade löständer

Tina Sayed Nestius · 29 Jul 2013
Uppdaterad 30 Jul 2013

Det räckte inte att 92-åriga Renee A'Bear matade fåglarna med brödsmulor. En fiskmås ville ha mer – och flög iväg med hennes löständer.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Hasse Holmberg

En 92-årig kvinna matade fåglar när en fiskmås svepte ner och for iväg med hennes löständer. Renee A'Bear hade tagit ut tänderna för att äta en kaka, när fiskmåsen svepte ner och snodde dem från bordet bredvid henne, rapporterar Bexhill Observer. Fågeln flög upp på taket med löständerna, bara för att lämna dem där när den insåg att de inte utgjorde någon smaskig munsbit.

De senaste åtta åren 92-åriga Renee A'Bear bott på ålderdomshemmet i Bexhill, England, och hennes favorithobby är att sitta ute och mata fåglarna. Men när fiskmåsen snodde hennes löständer blev hon förtvivlad.

– Stackars Renee kom in med gråten i halsen, alldeles upprörd över att ha förlorat tänderna. Som tur är hittade ett par av de anställda en stege och kunde hämta de stulna löständerna, berättar Linda Stevens, enhetschef på äldreboendet, för Bexhill Observer.

Linda Stevens, med ansvar för 43 boende, tillägger att de alla har sett det lustiga i det inträffade.

– Men jag tror att Renee kommer att bli lite mer försiktig kring vilka fåglar som får mat av henne.

klar

Artikellänk är kopierad

Tina Sayed Nestius
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro