ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fler kvinnor kan ha sexofredats av kaféägaren

Tobias Sahlén · 29 Nov 2013
Uppdaterad 1 Dec 2013

I onsdags skrev Metro om åtalet mot kafeägaren som misstänks ha sexofredat tre kvinnor under anställningsintervjuer. Nu träder fler kvinnor fram med liknande historier.

klar

Artikellänk är kopierad

Lovisa, som vill vara anonym, ska ha blivit sextrakasserad av den åtalade kaféägare Metro tidigare rapporterat om. ”Han berättade att han brukade duscha med sin personal och kommenterade min kropp och hur jag luktade”, säger hon.
Lovisa, som vill vara anonym, ska ha blivit sextrakasserad av den åtalade kaféägare Metro tidigare rapporterat om. ”Han berättade att han brukade duscha med sin personal och kommenterade min kropp och hur jag luktade”, säger hon.Foto: Natanael Johansson

Enligt åtalet har tre unga kvinnor polisanmält kafeägaren för sexofredande. En 18-årig kvinna uppger att han tryckt sitt kön mot henne. Mannen misstänks också för försök till köp av sexuell handling av barn efter att försökt köpa sex utav en 16-årig kvinna.

►Kaféägare anklagas för sexofredande av unga jobbsökande

Men det kan finnas fler drabbade och efter att ha läst vår artikel har ytterligare tre kvinnor som sökt jobb hos mannen hört av sig till Metro. En av dem är Lovisa. 

– Han frågade mig bland annat vilken som var min favoritsexställning och vad jag tycker om att göra i sängen. Han berättade också att han brukade duscha med sin personal och kommenterade min kropp och hur jag luktade.

Även Millie – en annan tjej som sökt jobb på kaféet – bombaderades med sexfrågor utav mannen.

– Han frågade bland annat om jag kunde tänka mig suga av en kille för pengar. Och så berättade han om sina fester för ”killarna” på nätterna och helgerna och att männen kom dit för att ha kul med tjejer som inte var deras fruar eller flickvänner. 

Polisen uppmanar nu alla som kan ha råkat ut för ofredande av mannen att höra av sig till dem.

– Att åtal väckts är inget hinder för att anmäla. Det finns fall där rättegången börjat om på grund av att fler vittnesmål kommit in, säger Kjell Lindgren på Stockholmspolisen och fortsätter:

– Jag är ledsen att fler kan ha utsatts. Alla som kan ha råkat ut för mannen borde höra av sig till polisen och vi kan också erbjuda dem stöd och hjälp om det skulle behövas.

Metro har sökt den misstänkte kaféägaren som har avböjt att kommentera anklagelserna mot honom.

Lovisa heter egentligen någonting annat.

klar

Artikellänk är kopierad

Tobias Sahlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro