ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Flera bajsattacker i trapphus – men ännu ingen misstänkt

Linnea Carlén · 9 Jun 2015
Uppdaterad 9 Jun 2015

En rad bisarra bajsincidenter har de senaste månaderna inträffat söder om Stockholm. Polisen utreder fallen – men har ingen misstänkt.

klar

Artikellänk är kopierad

I områdena Skarpnäck och Bagarmossen i södra Stockholm har flera märkliga bajsincidenter ägt rum. Liknande händelser drabbade området för två år sedan. Nu utreder polisen händelserna.
I områdena Skarpnäck och Bagarmossen i södra Stockholm har flera märkliga bajsincidenter ägt rum. Liknande händelser drabbade området för två år sedan. Nu utreder polisen händelserna.Foto: Google Maps

Flera invånare i Skarpnäck vittnar om avföring utkletad i trapphus, på gårdshus och på lägenhetsdörrar. Under de senaste tre veckorna har flera upptäckter gjorts. I trapphuset till en bostadsrättsförening i området har minst fyra incidenter rapporterats sedan i slutet av april, uppger tidningen Mitt i.

– Man kände ju lukten på en gång, säger en granne som nyligen upptäckte avföring och kiss i trapphuset när hon kom hem.

LÄS MER
Kvinna brutalt attackerad med bajs – polisen ville inte hjälpa till

Händelserna kommer efter en rad rapporterade bajsincidenter i närområdet. I slutet utsattes en kvinna i Kärrtorp för en bajsattack då en förbipasserande cyklist mulade kvinnan med en påse bajs, något Stockholmdirekt.se var först att berätta.

Flera människor i Bagarmossen har även blivit utsatta för bajsattacker. Bland annat ska någon ha kastat bajs på sovrumsfönster. Personer har även hittat avföring i brevlådor.

Liknande händelser drabbade området för två år sedan och polisanmäldes då.

Även den senste tidens händelser är anmälda till polisen. Men ärendena är svårutredda och i nuläget är det oklart om bajsincidenterna i de båda förorterna kan kopplas samman.

LÄS MER
Kvinna trakasserade pizzeria – beställde pizzor med bajs

– Det är väldigt svårt att testa dna på avföring, och även om man skulle lyckas med det krävs det nästan att personen tas på bar gärning eller att vittnen kan identifiera personen i fråga. Men vi utreder ärendet, och får se var det landar, säger Tobias Törenholt vid polisen i Globen till Mitt i.

klar

Artikellänk är kopierad

Linnea Carlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro