ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Flera döda hittade på hotellrummen

TT · 28 Nov 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
En gäst som suttit gisslan på hotell Oberoi hjälps ut av hotellpersonalen.

En gäst som suttit gisslan på hotell Oberoi hjälps ut av hotellpersonalen.


klar

Artikellänk är kopierad

En militärchef som deltagit i räddningsaktionen sade att kommandosoldaterna hittade många lik i ett rum på hotell Taj Mahal.- Vi hittade 12—15 kroppar, sade befälhavaren, med ansiktet täckt av en sjal och solglasögon, vid en presskonferens, enligt Reuters.Soldaterna hittade pengar, ammunition och ett ID-kort från Mauritius som tros ha tillhört terroristerna.

Minst 93 människor, de flesta utlänningar, har nu lämnat hotellet Oberoi i Bombay, 36 timmar efter det att byggnaden ockuperades.De slussades in väntande i minibussar och kördes därifrån, rapporterar AFP.En del talade i mobiltelefoner, några bar på väskor medan andra inte hade mer än kläderna de hade på sig.Mahaj från den irakiska staden Basra var en av de räddade. Han var i Bombay på affärsresa och befann sig på fjärde våningen när hotellet belägrades.- Jag kan inte tro vad jag har sett de senaste 36 timmarna. Jag har sett lik, blod överallt och hörde bara skottlossning.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro