ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Flera tips om misstänkt våldsman

Emmelie Wallroth · 30 Okt 2013
Uppdaterad 30 Okt 2013
Mannen fångades på en övervakningskamera.

Mannen fångades på en övervakningskamera. Foto: Foto: Polisen/TV3


Jenny, 27, var på väg hem från tunnelbanan när hon blev överfallen. Gärningsmannen fångades på bild och fallet togs upp i Efterlyst”. – Vi har fått in tips från folk som känner igen honom, säger kriminalinspektör Lennart Gustafsson.

klar

Artikellänk är kopierad

27-åriga Jenny attackerades av en okänd man när hon tidigt på morgonen var på väg hem från tunnelbanan i Enskede gård i september.

Jenny skrek, vilket fick flera boende i villaområdet att reagera och komma ut. Gärningsmannen avbröt då överfallet och lämnade platsen. 

Fallet togs upp i kvällens ”Efterlyst” i TV3. Den misstänkte mannen hade fastnat på övervakningsfilmerna från tunnelbanan – och dessa bilder visades i programmet. 

– Vi har fått in flera tips av folk som tycker sig känna igen honom. Jag har inte hunnit läsa igenom alla, men det finns namnförslag och förslag om var personen kan finnas, säger kriminalinspektör Lennart Gustafsson till Metro.

Poliserna som har hand om utredningen ska nu gå vidare med tipsen. 

– Tipsen ska kontrolleras, det ska hållas förhör och man kommer gå vidare med det här, säger Lennart Gustafsson.

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro