ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Flera zombier gripna av polis under Halloween

Aron Andersson · 3 Nov 2011
Uppdaterad 3 Nov 2011

Foto: Scanpix / Montage


En Halloween-firare greps på nudiststrand i Florida efter att ha puttat en säkerhetsvakt. Mannen var utklädd till zombie. Flera gripna under helgen hade samma förklädnad..

klar

Artikellänk är kopierad

Zombie-serien "The Walking Dead" är en av de mest populära på amerikansk tv. Det visar sig även bland landets brottslingar. Under Halloween-helgen var flera av de som gripits av polis maskerade till zombie. Sajten The Smoking Gun berättar om en 47-årig man, utklädd till zombie, som greps på en nudiststrand i Florida. Enligt uppgifter försökte zombiemannen först ta en kvinna på brösten, därefter utbröt ett bråk mellan mannen, hans svåger och en säkerhetsvakt som var 71 år.

Mannen anhölls och misstänks nu för misshandel mot säkerhetsvakten. The Smoking Gun har även samlat bilder på fler som gripits under Halloween, samtliga maskerade till zombier. Mycket av populariteten kan säkert tillskrivas tv-serien "The Walking Dead". Under det senaste året har Metro rapporterat om brottslingar som uppträtt som vampyrer, något som skulle kunna bero på populära tv-serier som "True Blood" och "Vampire Diaries" eller bioaktuella "Twilight".

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro