ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Flickan hade varit försvunnen i ett år – hittades i mammans frys

Johan Wikén · 20 Okt 2015
Uppdaterad 20 Okt 2015
De fyra andra barnen är nu omhändertagna av sociala myndigheter.

De fyra andra barnen är nu omhändertagna av sociala myndigheter. Foto: NBC News


Den 11-åriga flickan från Florida hade varit förvunnen i ett år. Nu har hon hittats död i en frys som mamman lämnade hos sin syster, enligt AP.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i söndags som den fruktansvärda upptäckten gjordes. Den 11-åriga flickan hittades död i en frys hos sina släktingar. Enligt polisen var det hennes 31-åriga mamma som hade lämnat frysen hos sin syster, rapporterar nyhetsbyrån AP.

I efterhand har det kommit fram uppgifter som tyder på att flickan har varit försvunnen i minst ett år, men ingen har anmält det till myndigheterna.

– Ingen sa något. Inte familjemedlemmar, inte kusiner, inte grannar, ingen på skolan. Jag är så arg, säger polischefen Michael Radzilowski till AP.

Han är besviken över att samhället svek flickan.

LÄS MER: Nyfödd bebis hittades i toalett på flygplats – polisen söker svar

Anledningen till att historien rullades upp var att sociala myndigheter var på besök hos den 31-åriga mamman för att omhänderta hennes fem barn, de hade en pågående utredning mot henne, enligt AP. Men de lyckades bara hitta fyra barn i hemmet.

Två dagar tidigare hade mamman lämnat frysen hos sin syster. När systern hörde att polisen letade efter 11-åringen öppnade hon frysen och gjorde den fasansfulla upptäckten, rapporterar AP.

De andra barnen har omhändertagits av sociala myndigheter. Polisen försöker nu utreda vad som har hänt, när den 11-åriga flickan försvann och hur hon dog.

►LÄS MER: Hemliga tecknet i handen – en nödsignal för slagna kvinnor

klar

Artikellänk är kopierad

Johan Wikén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro