ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Flickfotograf” band och våldtog 16-åring

· 1 Nov 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Körskolläraren lurade flickan med löfte om modelljobb

klar

Artikellänk är kopierad

Metro den 30 juli i år.
Metro den 30 juli i år.

Modellfotograferingen slutade med att den 16-åriga flickan låg fastbunden med ögonbindel – och att fotografen våldförde sig på henne.Nu fälls mannen, en körskollärare i 40-årsåldern från västra Stockholm, för våldtäkt.Övergreppet skedde den 2 december förra året. Flickan hade fått kontakt med mannen som ville fotografera henne för modelljobb via msn. Han hämtade upp 16-åringen i sin körskolebil och de åkte hem till hans lägenhet.

Först blev hon fotograferad med kläderna på, men körskolläraren bad henne hela tiden att ta av sig kläderna. Till slut poserade flickan enbart i trosorna. Han satte på henne handklovar, band fast henne i sängen med remmar och satte på henne ögonbindel.

Enligt flickan kände hon sig underlägsen, men var rädd att mannen skulle bli arg om hon sa ifrån.Då körskolläraren förde in ett finger i hennes underliv sa hon stopp och mannen slutade.Solna tingsrätt ansåg att mannen, även om flickan fram till dess inte motsatt sig vad han gjorde, ska dömas för våldtäkt eftersom flickan befann sig i hjälplöst tillstånd. Han döms inte till fängelse utan skyddstillsyn och ska betala 74 000 kronor i skadestånd till flickan.

klar

Artikellänk är kopierad

NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro