ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Flickscouter sålde kakor utanför marijuana-apotek i New Mexico

Åsa Larsson · 29 Feb 2016
Uppdaterad 29 Feb 2016
Kakståndet utanför Ultra Health, som är utlämningsställe för medicinsk marijuana.

Kakståndet utanför Ultra Health, som är utlämningsställe för medicinsk marijuana. Foto: KRQE


Ett uthämtningsställe för medicinsk marijuana bjöd in två flickscouter för att sälja kakor utanför affären – och kakorna gick som smör i solen. Men nu har centralorganisationen klivit in och satt stopp.

klar

Artikellänk är kopierad

Affären Ultra health lovade att donera en dollar för varje kakförpackning som flickorna sålde och chefen James Gambling tyckte att det passade bra med kakförsäljning.

– Det finns stereotypa föreställningar om cannabis och "munchies" (sötsug) är en av dem, så det passade bra ihop, säger han till KRQE news 13.►LÄS MER: USA:s största stat gör cannabis lagligt Tv-kanalen pratade med en av flickornas pappa, som är bekant med en av de anställda på utlämningsstället, om flickans namn – Mary Jane.

– Jo, det är ironiskt att hon heter som drogen, men hon är döpt efter Spindelmannens flickvän.

Enligt honom har försäljningen gått fint och alla har varit glada.

Händelsen inträffade i staden Albuquerque. Nu har delstatens flickscoutorganisation hört av sig och meddelat att flickornas försäljning bryter mot gruppens regler. De kommer inte att straffas, men däremot kommer man att kontakta de vuxna inblandade, skriver tv-kanalen KRQE news 13.

klar

Artikellänk är kopierad

Åsa Larsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro