ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Flygplan höll på att sjunka – i luften

· 2 Jul 2014
Uppdaterad 2 Jul 2014
Gångarna i planet svämmade över.

Gångarna i planet svämmade över. Foto: Twitter


Ett flygplan från det australiska flygbolaget Qantas tvingades vända på sin väg från Los Angeles till Melbourne. Anledningen? Vatten började fylla gångarna efter en vattenläcka. – Jag har aldrig sett något som liknar det här, twittrade passageraren Sam Huntington i samband med händelsen.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var i tisdags kväll, lokal tid, som Airbus A380-planet lyfte från Los Angeles i USA. Ungefär en timme in i flygningen till Melbourne, Australien tvingades flight QF 94 att vända tillbaka. Anlednigen var att vatten börjat forsa i gångarna och från taket på. Skräckslagna passagerare kunde bara se på när kabinpersonalen gjorde allt för att stoppa flödet. Enligt flygbolaget var det en dricksvattenledning som sprack, och att det aldrig var någon fara för passagerarna.

– Personalen gjorde allt de kunde för att hålla passagerarna torra, sa en talesperson till lokala medier.

Passagerare tog direkt till Twitter och postade både bilder och statusuppdateringar från det översvämmade planet. En av dem är skådespelaren Yvette Nicole Brown, från tv-serien "Community", som skrev: "Vattenläcka på min #Qantas-flight över Stilla havet. Vi tvingades vända tillbaka till Los Angeles."

Alla passagerare ska ha blivit kompenserade för händelsen och planet genomgår nu reparationer i USA.

klar

Artikellänk är kopierad

NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro