ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Flygplan körde vilse på Bombays gator

metro.se · 3 Maj 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

DÅLIG PARKERING Ett passagerarflygplan har stått mitt på en gata i den indiska storstaden Bombay sedan i söndags och det finns inget som tyder på att det kommer att flytta sig den närmsta tiden.

Planet nödlandade inte – det fastnade när det skulle transporteras till New Delhi. Chauffören och hans två kollegor sjappade när ekipaget fastnatde och butiksinnehavare längs vägen började skratta åt dem, skriver Times of India. De har därför inte gått att höras, men den främsta teorin är att föraren svängde fel och tvingades att stanna när han kom fram till en låg bro. Teorin får bland annat stöd av det faktum att chauffören stannade och frågade efter vägen vid upprepade tillfällen innan ekipaget fastnade.

Bilister i området uppges vara upprörda eftersom de inte har sett några tecken att planet ska bogseras bort, men barnen är glada eftersom de har fått en ny klätterställning.

klar

Artikellänk är kopierad

metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro