ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Flygplanets motor exploderade – kvinna sögs delvis ut genom fönster

David Peterson · 17 Apr 2018
Uppdaterad 17 Apr 2018

Foto: Gary Lopater/Unsplash


Ett amerikanskt inrikesflyg befann sig på drygt 10 000 meters höjd när en kvinna var nära att sugas ut i lufthavet. Detta efter att planets ena motor gått sönder och en bit av den slagit sönder ett av planets fönster.

klar

Artikellänk är kopierad

Passagerarplanet från Southwest Airlines var på väg från New York till Dallas när en av motorerna gick sönder strax efter att planet lyft, rapporterar NBC News. Ett av planets fönster krossades och en kvinnlig passagerare sögs delvis ut genom hålet på grund av tryckfallet. Men kvinnan räddades av medpassagerare.

– Hon drogs tillbaka in i planet av andra passagerare, säger vittnet Todd Baur till NBC News.

Planet med 143 passagerare och fem besättningsmedlemmar tvingades till en nödlandning i Philadelphia. Kvinnan ska ha förts till sjukhus efter att planet landat.

Enligt NBC befann sig planet på 9 900 meters höjd när händelsen inträffade. Planet, en Boeing 737-700, är ett av världens vanligaste passagerarplan.

På sociala medier visas bilder från dramatiken upp.

klar

Artikellänk är kopierad

David Peterson
David Peterson
da[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro