ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fnatic drar sig ur Pro league-finalen i sista minuten: "Personliga skäl"

Erik Glanell · 24 Okt 2016
Uppdaterad 24 Okt 2016

Foto: ESL/Fnatic


Nyheten om att svensklaget Fnatic fick tillbaka Freddy "KRiMZ" Johansson möttes av glädje hos fansen. Men supportrarna kommer inte få chansen att följa laget i helgens ESL Pro league-finaler.

klar

Artikellänk är kopierad

Glädjen var stor hos fansen när det tidigare i dag meddelades att Freddy "KRiMZ" Johansson återvänder till det svenska topplaget i Counter-strike, Fnatic. Men de glada nyheterna fick snabbt en bitter eftersmak när det blev känt att de orangesvarta hoppar av finalerna av ESL Pro league i Brasilien.

"Vi måste tyvärr meddela att vårt CS:GO-lag inte kommer att ha möjlighet att delta i ESL Pro league-finalerna i Brasilien på grund av personliga skäl. Vi vill passa på att önska alla finalister och ESL lycka till i São Paulo", skriver Patrick 'cArn' Sättermon, Fnatics Chief Gaming Officer, i ett pressmeddelande enligt ESL.

Enligt e-sportsajten Fragbite.se ska de personliga skälen röra Dennis "dennis" Edman, som inte kommer kunna spela de närmaste turneringarna.

ESL skriver vidare att inget annat europeiskt lag har möjlighet att ta Fnatics plats och därför kommer svenskarna inte att få någon ersättare.

Det betyder att allt svenskt hopp sätts till Ninjas in Pyjamas som är med och slåss om att få ta del av den 5,5 mijoner kronor stora prispotten.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro