ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fnatic och Hashtag United får egna tröjor i Fifa 18

Erik Glanell · 20 Sep 2017
Uppdaterad 21 Sep 2017
Här är de nya tröjorna för Team Vitality, Hashtag united och Fnatic i Fifa 18.

Här är de nya tröjorna för Team Vitality, Hashtag united och Fnatic i Fifa 18. Foto: EA


Glöm Barcelona, Real Madrid och Östersund. I Fifa 18 har du möjlighet att spela i esportorganisationernas tröjor i stället. 

klar

Artikellänk är kopierad

MISSA INTE: Alla avsnitt av Esport-tv hittar du här!

Allt fler stora sportorganisationer har skaffat esportfilialer med Fifa-spelare de senaste åren. Bland annat har Fnatic, kända för sina svenska topplag i Counter strike och League of legends, ett samarbete med AS Roma sedan en tid tillbaka.

För att nämna några har klubbar som PSG, Ajax och Manchester United också hakat på trenden.

Därför känns det inte riktigt som en överraskning att esporten tar en ännu större plats i spelet nu när Fifa 18 nu står för dörren. I den nya upplagan, som släpps den 29 september, har du nämligen möjlighet att spela i esportorganisationernas tröjor i Ultimate team.

Förutom Fnatics Fifa-tröjor finns också Liquid och Hashtag United, där Sveriges bäste Fifa-spelare Ivan ”Boraslegend” Lapanje spelar, representerad bland de nya plaggen. Samt Team Vitality vars League of legend-lag coachas av svensken Jakob ”Yamatocannon” Mebdi.

LÄS MER
Fnatic FIFA-satsar – med AS Roma
klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro