ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fnatic plockar upp awp-stjärnan efter petningen från Ninjas in Pyjamas

Erik Glanell · 17 Jun 2018
Uppdaterad 17 Jun 2018
William "Draken" Sundin.

William "Draken" Sundin. Foto: ESL


Dags för nästa tur i den svenska Counter strike-scenen. Den här gången är det William "Draken" Sundin som byter till svenska rivalerna.

klar

Artikellänk är kopierad

Det har varit flera upmärksammade förflyttningar i den svenska Counter strike-scenen den senaste tiden. Nu kommer nästa. Den här gången kanske inte lika förvånande. Fnatic gick under söndagen ut med att de värvar den petade Ninjas in Pyjamas-spelaren William ”Draken” Sundin.

Inte så chockerande är det Maikil ”Golden” Selim som får stryka på foten i den orange-svarta truppen.

”Efter att ha undersökt alternativen och tagit Williams önskemål i beaktning har vi försökt att hitta en hem att fortsätta sin karriär i- Det är inget tvivel om att William hör hemma på världs-scenen i CS:GO och vi är väldigt glada över att ha hittat ett nytt hem till honom i Fnatic”, skriver Ninjas in Pyjamas i ett uttalande.

Flytten gäller med omedelbar verkan.

På kort tid har vi bland annat sett Richard ”Xizt” Landström ersätta Jonas ”Lekr0” Olofsson i Fnatic. Varpå Olofsson värvades till Ninjas in Pyjamas.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro