ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Fnatic rullade över Hong Kong attitude i måstematchen

Erik Glanell · 28 Sep 2017
Uppdaterad 28 Sep 2017
Grabbarna i Fnatic visade Hong Kong attitude var skåpet ska stå.

Grabbarna i Fnatic visade Hong Kong attitude var skåpet ska stå. Foto: Riot games


Efter ett bitvis svajigt gruppspel visa Fnatic precis hur bra de egentligen är när det verkligen gäller. I elimineringsmatchen under Play in-stadiet mot Hong Kong attitude fanns det inget som kunde stoppa dem.

klar

Artikellänk är kopierad

MISSA INTE: Jakob ”Yamatocannon” Mabdi gästar studion i Esport-tv 

På förhand såg det ut som att torsdagens andra match skulle bli en riktig rysare. Fnatic hade sett lite skakiga ut i gruppspelet och Hong Kong attitude lika så. Båda lag med hög potential, men fortfarande utan att visa sina mest övertygande sidor.

I dag hade Fantic bestämt sig att det var slut på det. Från start till slut visade laget med svenske superstjärnan Martin ”Rekkles” Larsson att de inte tänkte missa chansen att ta plats i Worlds gruppspel.

Fnatic gjorde i princip allt rätt och Rasmus ”Caps” Winther, som kämpat lite i gruppspelet, fick vältajmat stöd av Mads ”Broxah” Brock-Pedersen som vid flera tillfällen öppnade upp spelet.

Efter matchen förklarade Fnatics Jesse ”Jesiz” Le att gruppspelets lite mer oklara spel berodde på nervositet hos lagets nyare spelare. En nervositet som inte alls visade sig i måstematchen mot Hong Kong attitude där de minst erfarna spelarna i bland till och med överglänste veteranerna.

Matchen slutade 3–0 till Fnatic som i och med det kvalificerar sig till det ordinarie gruppspelet i Worlds som spelas 5–8 och 12–15 oktober. Med den här överkörningen i färskt minne kan Fnatic förhoppningsvis gå in med ännu starkare självförtroende där.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro