ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fnatic till Worlds-final – Rekkles segerviss

Erik Glanell · 28 Okt 2018
Uppdaterad 28 Okt 2018
Martin "Rekkles" Larsson är i efterlängtad Worlds-final.

Martin "Rekkles" Larsson är i efterlängtad Worlds-final. Foto: Riot Games


Det blev precis som Martin "Rekkles" Larsson förutspått. Hans Fnatic körde över Cloud9 i semifinalen och är nu i efterlängtad Worlds-final.

klar

Artikellänk är kopierad

Fnatic håller drömmen om en europeisk vinst i World vid liv. Semifinalen mot amerikanska Cloud9 blev en kross som tog slut efter tre raka ronder till Fnatic. Svenske stjärnan Martin ”Rekkles” Larssons självsäkerhet inför matchen, när han bland annat sa att Fnatic inte behövde spela perfekt för att vinna, var med andra ord befogad.

Nästa helg väntar kinesiska Invictus Gaming som motstånd i den stora finalen. Ett lag som Fnatic redan tidigare under turneringen har besegrat.

Ska man lita på Larsson är det med stor sannolikhet han och hans lagkamrater som till slut får sträcka pokalen mot skyn i sydkoreanska Incheon 3 november.

– Våra chanser är högre än deras. Självklart förtjänar de att vara här. Vi har slagit dem två gånger i gruppspelet och jag tror inte att det var slumpen eller tur som avgjorde då. Jag är inte rädd. Jag tror att vi är bättre än dem, sade Martin ”Rekkles” Larsson vid en presskonferens efter semifinalvinsten enligt Inven Global.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro