ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fnatic värvar Simon "twist" Eliasson – Draken får gå

Erik Glanell · 2 Okt 2018
Uppdaterad 2 Okt 2018
Simon "twist" Eliasson tar plats i Fnatic och samtidigt bänkas William "draken" Sundin.

Simon "twist" Eliasson tar plats i Fnatic och samtidigt bänkas William "draken" Sundin. Foto: Fnatic, Dreamhack


Svenska storlaget Fnatic gör sig av med en av sina nyaste medlemmar för att göra plats för Simon "twist" Eliasson.

klar

Artikellänk är kopierad

När Robin ”Flusha” Rönnquist petades ur Fnatic CS:GO-lag utlovades fler nyheter framöver och nu är de här.

Under tisdagen meddelade Fnatic att de värvar awp-spelaren Simon ”twist” Eliasson. Värvningen innebär också att lagets nuvarande spelare på positionen, William ”draken” Sundin, inte längre kommer spela med laget.

Redan när när Rönnquist lämnade laget var en av de mest seglivade ryktena att Simon ”twist” Eliasson var aktuell för laget. Inte minst eftersom hans lägligt nog vinkade adjö till sitt tidigare lag, Red Reserve.

Det är inte första gången vi ser 23-åringen ta på sig den orange-svarta tröjan. Efter den stora Fnatic-Godsent-shuffeln 2016 var han med och tog Fnatic till topp fyra i Eleague-majorn.

”Jag är spänd på att vara tillbaka i Fnatic, en organisation som jag alltid har sett upp till ända sedan jag började följa den professionella scenen. Jag är glad att bilda lag med några av Sveriges bästa spelare och är övertygad om att vi kommer att göra bra ifrån oss”, skriver Simon ”twist” Eliasson själv  ett pressmeddelande.

Det återstår fortfarande att se vem som bli Fnatics femte permanenta spelare. På onsdag spelar Fnatic sin första match i ESL Pro League och precis som under ESL One New York är det Adil ”ScreaM” Benrlitom som hoppar in.

Oklart är även vart William ”Draken” Sundin kommer ta vägen efter petningen. Laget undersöker just nu hans ”framtida möjligheter”. Vilket alltså betyder att Fnatic fiskar efter vilka som är redo att punga ut för den talangfulle svensken.

Under måndagen, alltså innan bänkningen var officiell, skrev han en kryptisk tweet som kan ge en fingervisning om vad som komma skall…

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro