ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Fnatic vinnare i ESWC-kval

metro · 5 Jun 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Toxic tog hem Quake-4 finalen

klar

Artikellänk är kopierad

E-SPORT. I helgen avgjordes ännu ett kval till det Svenska ESWC-slutspelet på DreamHack Summer. Åtta Counterstrikelag och tretton Quake 4-spelare tog plats på Inferno Online i Stockholm i lördags.

Topplaget fnatic var på plats och brottades med de andra sju lagen om en plats till finalen på DreamHack. Detta säkrade fnatic ganska lätt och närmast lekte med sina motståndare. På andra plats kom laget Hippopoptamus som också går vidare till finalen på DreamHack Summer 16-19 juni. Förutom Counterstrik-kvalet gick även svenska finalen i Quake 4 av stapeln. Topp tre-spelarna blev inga mindre än Toxic, Fojji och PURRI. Vinnaren åker till Paris för att tävla mot världens bästa spelare. På årets upplaga av DreamHack kommer åtta Counter-Strike lag och åtta Warcraft 3 spelare att tävla om en resa till Paris och representera Sverige i den globala finalen den 5-8 juli. Där uppgår prispengarna totalt till 3,5 miljoner kronor.

klar

Artikellänk är kopierad

metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro