ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Fnatics viktiga vinst inför Worlds – tog hem LCS-titeln

Erik Glanell · 11 Sep 2018
Uppdaterad 11 Sep 2018
Svensken Martin "Rekkles" Larsson firar med lagkamraterna efter söndagens LCS-final.

Svensken Martin "Rekkles" Larsson firar med lagkamraterna efter söndagens LCS-final. Foto: Lolesports/flickr


Dominansen i ligan fortsatte i slutspelet. Fnatic är Europas bästa League of legends-lag och tillsammans säkrade de en plats i Worlds.

klar

Artikellänk är kopierad

Förra året slutade Europeiska versionen av League of legends championship series med en besvikelse för Fnatic. Det blev en bronsplats som frammanade numera klassiska tårar från den svenska stjärnan Martin ”Rekkles” Larsson. Svensken som då fick motta priset för mest värdefulla spelare tackade för publikens ändlösa stöd men sa sig vara helt fördärvad över att inte få spela i finalen.

I år blev det andra bullar. Fnatic har gått starka genom sommarens liga och fortsatte på samma bana i slutspelet. Med två 3–1-vinster i såväl semifinalen som i finalen blev de sommarsäsongens stora vinnare.

Vinsten i EU LCS innebär att Martin ”Rekkles” Larsson och lagkamraterna är direktkvalificerade till Worlds och till skillnad från förra året slipper ta sig igenom ”play in”-stadiet.

Worlds, största turnering i League of legends för året, spelas 1 oktober till 3 november.

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro