ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Födde barn när hon låg i koma – har kommit hem

Fredrik Hielscher · 29 Dec 2014
Uppdaterad 29 Dec 2014

Foto: Gofundme.org


klar

Artikellänk är kopierad

Hon födde barn medan hon låg i koma. Nu är Melissa Carleton, 39, hemma efter över nio månaders behandling och återhämtning på sjukhus – på uppmaning av försäkringsbolaget.

Försäkringsbolaget tyckte inte att Melissa Carleton hade blivit så bra som de hade hoppats och sade därför åt familjen att hon istället måste vårdas hemma, rapporterar den amerikanska tv-stationen ABC 30 

– Det kom plötsligt. Det var oväntat för både sjukhuset och oss. Vi lämnades att hitta ett sätt att få hem henne tryggt och så fort som möjligt, säger maken Brian Lande. 

Kvinnan från Fresno i Kalifornien hamnade i koma i mars i år efter att ha fått ett anfall som orsakades av en godartad hjärntumör. Hon kunde dock föda sitt barn – pojken West - trots att hon låg i koma, rapporterar tv-kanalen ABC 30.

–Det har varit en prövning. Det har varit en riktig prövning. Men utöver det har det varit en känslomässig börda att veta att din dotter är sjuk och kommer att vara sjuk under en lång tid, och sorgen som du får bära på hela tiden, säger kvinnans pappa John Farrell.

I lördags fick Melissa Carleton se sin son och sin make för första gången på två månader. 

Hon kan nu röra  fötterna och ska vara alert. Familjen har samlat in drygt 120 000 dollar (930 000 kronor) via crowdfunding-sajten Go fund me under de senaste nio månaderna.

klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Hielscher
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro