ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Följ bloggarna som följer fotbolls-EM

Ida Hansson Käll · 13 Jun 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: Erik Abel/Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Metros Leif Granlind bevakar på sin EM-blogg. Gänget bakom bloggen "EM-resan" skriver om turen med husbil ner i Europa och "MoJo" är två stockholmstjejer med EM-biljetter som anser att känslan på läktaren är överväldigande.

Leif Granlind
Leif Granlind

EM-bloggen med Leif Granlind

Metros sportredaktör Leif Granlind bevakar EM.

"Zlatan Ibrahimovic var skillnaden mellan att matchen slutade 0–0 eller att Sverige vann. Henke tokhyllad, han var bra, visst, men jag tycker inte att han såg ut som den killer han har varit. Fantastiska passningar men det är målen som räknas, det gäller att sätta dit dem och Zlatan levererade." 

EM-resan
EM-resan

EM-resan

Daniel, Jacob, Johan och Erik bloggar om sin resa med husbil genom Europa ner till EM.

"Efter varat stopp var det raka sparet till Salzburg. Väl inne i staden aker vi ut till arenan för en check, där möter vi den svenska spelarbussen precis utanför arenan, det är lite av själva sinnebilden för denna resa. Allt flyter var väg."

MoJo
MoJo

MoJo ska till fotbolls-EM 2008

Två tjejer med biljetter till EM berättar om stämningen på plats.

"Jossan är självutnämnd reseledare och dagens utflyktsmål går till norra Munchen där vi snubblar över Olympiastadion. EN stadio nedgrävd i ett stort hål med ett tak, byggt på 70 talet som hämtat från någon sciensfiction. Som ett stort tälttak i genomskinlig plats som böljar fram ovanför arenan. Coolt!"

klar

Artikellänk är kopierad

Ida Hansson Käll
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro