ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Följ de svenska framgångarna under Blizzcon på Metro Esport

Erik Glanell · 31 Okt 2017
Uppdaterad 1 Nov 2017
Overwatch-proffset Kevyn "TviQ" Lindström och HOTS-giganterna Fnatic är några av svenskarna som tävlar på Blizzcon.

Overwatch-proffset Kevyn "TviQ" Lindström och HOTS-giganterna Fnatic är några av svenskarna som tävlar på Blizzcon. Foto: Blizzard


Sverige har goda chanser till ett guldkantat Blizzcon. Både i Heroes of the storm och Overwatch är favoritskapen målade i gult och blått. Metro Esport är på plats för att rapportera om de största händelserna från mässan.

klar

Artikellänk är kopierad

Spelutvecklaren Blizzards årliga mässa Blizzcon äger rum i helgen. Förutom spelnyheter blir det även en hel del esport och Metro Esport är på plats för att rapportera om bland annat Overwatch World cup och finalerna av Heroes of the storm Global Championship.

I båda slutspelen finns det goda chanser för svenska framgångar. Det svenska landslaget i Overwatch har siktet på en medalj av högsta valör och ser Sydkorea som sin värsta konkurrent.

– Det som är läskigt med dem är att de är så duktiga på teamwork. De viker inte under press. Om man slänger något galet mot dem är de nästan alltid beredda på det, sade Johan ”CWoosH” Klingestedt när Metro Esport mötte honom inför turneringen.

I Heroes of the storm har vi den svenska femman Fnatic som scenens giganter. De har ett imponerande år bakom sig och mycket talar för att det inte är slut än. Även här det sydkoreanerna som skulle kunna ställa till det. MVP Black och Fnatic skulle mycket väl kunna vara lagen som står öga mot öga i finalen.

Även i HOTS-laget Team Expert syns svensken Benjamin ”BadBenny” Eekenulv. De får det betydligt tuffare än Fnatic, men har skrällpotential.

Metro Esport är på plats i Anaheim convention center under helgen för att ge dig senaste nytt om de förhoppningsvis framgångsrika svenskarna och en hel del annat från Blizzcon. Spana in!

klar

Artikellänk är kopierad

Erik Glanell
Erik Glanell
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro