ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Folk stör sig på Kittys sockerkickade dansstil"

Anneli Wikström · 22 Jan 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Linda Haglund fick lämna tävlingen förra fredagen vilket inte var någon överraskning. En sten har mer utstrålning. Det hänger ju inte bara på dansen. En skön personlighet kan ta en långt. Inte var det bara tack vare en schysst tango som grisbonden Karl Petter gick till semifinal förra året. Det är en anledning till att jag vill ha kvar Carl Jan Granqvist i programmet. Han är alldeles, alldeles underbar. Trots att han inte kan dansa.

En som verkligen har personlighet är Kitty Jutbring. Juryn undrar om hon är dum i huvudet. Det är väl att gå till överdrift. Att hon väcker känslor är i sin tur en gigantiskt underdrift. Mig får hon irriterad och road på en och samma gång. Hon kan jämföras med ett dagisbarn som fått en sockerkick. Hon pratar i mun på andra, lyssnar inte, gör obscena gester, spökar ut sig och dansar hellre än bra.

Tyvärr tror jag att folk stör sig på henne så pass mycket att hon kan ha dansat sin sista jive i kväll. Mitt tips är att Kitty eller Hasse Aro får lämna tävlingen.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro