ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Foppa gör sin sista hockeycomeback

TT · 15 Jan 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Forsberg gör ett sista försök att komma tillbaka till ishockeyn och ska inom de kommande veckorna börja träna på is.Och det finns en plats i Tre Kronor om han lyckas.

Liksom till sitt förra försök till comeback håller förbundskaptenen Bengt-Åke Gustafsson en plats för "Foppa" i Tre Kronor.– Jag har redan pratat med honom om att spela LG hockey games. Jag har vikt en plats i truppen, sade Gustafsson till Aftonbladet. Euro hockey tour-turneringen spelas i Globen i Stockholm den 7- 10 februari och en landskamp mot Slovakien spelas den 5 februari.Peter Forsberg försöker att komma till rätta med sina fotledsproblem och i höstas försökte han göra comeback efter ett långt rehabiliteringsuppehåll. Forsberg blev uttagen till Karjala cup, men tvingades ge upp redan efter första träningspasset med Tre Kronor.– Peter är i exakt samma läge som inför Karjala cup. Han kan köra igång och testa foten i matchtempo i LG hockey games och kan bestämma sig i god tid före den 26 februari, då transferfönstret stänger i NHL, sade Gustafsson.

– Vi samlas för första träningen den 4 februari och turneringen tar slut den tionde. Det kunde inte bli bättre. Peter Forsberg sade i samband med måndagens Idrottsgalan att det kommande comebackförsöket blir hans sista.– Jag tror verkligen att det här med foten ska gå att fixa och jag tränar hårt för att komma tillbaka, sade han.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro