ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

För gammal för Hogwarts

Emma Petersson · 21 Jul 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Harry Potter-stjärnan Emma Watson, som spelar karaktären Hermione Granger, avslöjar vilket universitet som hon kommer att studera vid i höst.

Metro har tidigare skrivit om skådespelerskans besök på prestigefulla skolor som Harvard och Yale i USA, i ett försök att bestämma sig för var hon ska studera i höst. Nu har Harry Potter-stjärnan gjort sitt val och det blir renommerade "Brown University" i Providence, Rhode Island som får den berömda stjärnan som student till hösten.– Jag ska gå på Brown i USA och läsa litteratur där, säger stjärnan till Paste magazine.Den senaste filmen i serien om Harry Potter och de andra eleverna på trollkarlsskolan Hogwarts, "Harry Potter och halvblodsprinsen", hade premiär för drygt en vecka sedan. Ännu återstår två filmer innan inspelningarna är över för Emma Watson och hennes kollegor då den sista boken, "Harry Potter och dödsrelikerna", kommer att delas upp i två delar. När alla inspelningar är över kommer skådespelarna att ha jobbat med filmerna under totalt 12 år.

Harry Potter-stjärnan säger att hon är glad över att börja skolan igen men samtidigt så är hon lite orolig för hur hennes kändisskap kommer att påverka skolgången.

– Jag hoppas att det bara kommer ta en kort tid innan jag är känd som "Emma Watson, eleven från Storbritannien" istället för "Emma Watson som var med i de där Harry Potter-filmerna."

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Petersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro