ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Föräldrar låste in barn i varm bil – för att shoppa

Hugo Ewald · 31 Jul 2015
Uppdaterad 31 Jul 2015

Foto: Ian Dagnall / Alamy


Två föräldrar arresterades under torsdagen i den spanska staden Marbella. Paret ska ha lämnat sin tolvåriga dotter inne i sin bil medan de tog en shoppingrunda.

klar

Artikellänk är kopierad

Under torsdagen ringde en person i den spanska staden Marbella polisen efter att ha sett en tolvårig flicka inlåst i en bil med stängda fönster, rapporterar spanska The Local.

När polisen slog sönder bilens fönster räddade de flickan som led av uttorkning och svettades i mängder, skriver den spanska polisen via sitt Twitterkonto.► LÄS MER: Bebis dog efter att ha glömts kvar i varm bil

Det visade sig sedan att föräldrarna till flickan lämnat henne där för att ta en shoppingrunda som pågick i två och en halv timme. När de sedan återvände till bilen hade flickan förts iväg med ambulans.

Föräldrarna arresterades och kommer nu att åtalas för barnmisshandel.► LÄS MER: Så här ska du göra om du ser ett djur eller ett barn i en varm bil

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro