ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Föräldrar protesterar mot penisformat godis på halloween

Aron Andersson · 1 Nov 2015
Uppdaterad 1 Nov 2015
Någon delade ut penisformade godisar på en familjevänlig halloweenparad – vilket fått flera föräldrar att rasa.

Någon delade ut penisformade godisar på en familjevänlig halloweenparad – vilket fått flera föräldrar att rasa. Foto: WDAM


Under halloweenparaden tågade föräldrar tillsammans med sina barn. Då kastade någon ut penisformade godisar. Varför delar de ut det på en familjevänlig parad?”

klar

Artikellänk är kopierad

I amerikanska Hattiesburg är det tradition med halloweenparad. För fjärde året i rad anordnas det populära evenemanget, men i år är det vissa föräldrar som är besvikna, rapporterar lokal-tv-kanalen WDAM.

Penisformade godisar delades nämligen ut av någon på paraden, vilket fått flera att protestera på sociala medier. Keisha Smith och hennes syster Christal Tonumaipea berättar i tv-inslaget om hur deras tolvåriga syskonbarn plockade upp en av godisförpackningarna.

– Han tittar på det innan han öppnar det och slänger det sedan på marken. Jag plockar upp det och undrar vad som är fel på godiset. Är det redan öppnat? Jag plockar upp och tittar på det, och så är det penisgodis, säger Keisha Smith i inslaget.

– Vad tusan, varför delar de ut detta på en familjevänlig parad, säger Christal Tonumaipea.

►LÄS MER: Andrew, 40, föddes utan penis – nu ska läkare göra en åt honom

Enligt paradens regler är det förbjudet att klä sig eller ha dekorationer som är sexuella. Detta just eftersom paraden ska vara familjevänlig, rapporterar WDAM. Paul Sims som varit med och arrangerat har tagit del av kritiken.

”Vi uppmärksammades på denna situation efter gårdagens parad och pratade genast med de skyldiga deltagarna. I fortsättningen kommer vi att genomföra förändringar till paradens regler för att förhindra att detta sker i framtiden. Våra evenemang är familjevänliga för att hela Hattiesburg ska kunna njuta av dem, och vi har för avsikt att låta dem förbli det”, skriver han i ett uttalande.

►LÄS MER: Nyhetsankarets ”penisjacka” sprids över hela världen

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro