ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Förändra din vardag

Caroline Engvall · 6 Feb 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Lisa Fabre.
Lisa Fabre.

COACHNING. Hallå där, Lisa Fabre, aktuell med coachningsboken ”Rum för dig”.•• Varför ska man läsa din bok?– Den är lättillgänglig och hands on och handlar om hur du kan förändra din vardag och börja leva det liv du innerst inne längtar efter. •• Vem vill du helst ska läsa din bok?– Alla, haha. Men mest glädje av den får kanske den som längtar efter något slags förändring i livet.•• Vad läser du själv just nu?– Jag utbildar mig till coach, och därför blir det mycket coachlitteratur – spännande! Jag läste Karin Alvtegens ”Skam” och Paulo Coelhos senaste bok ”Zahiren” på semestern nyligen.•• Vad har du annars på gång just nu?– Jag har precis börjat föreläsa kring min andra bok, ”Mamma, pappa, barn”, som kom nyligen. Den handlar om vad man kan göra själv under graviditeten och förlossningen – vilket är massor. Och så är jag färdig coach i april, väldigt kul och spännande.

Veckans pocketskörd

Kärleksfullt med humorSvinalängorna Susanna Alakoski (Bonnier Pocket)En bostad i miljonprogrammet. En familj från Finland. En flicka som hamnar i helvetet när hennes föräldrar tar till flaskan för att anpassa sig. Ändå är det en kärleksfull och humorfylld skildring av ett 60- och 70-tal som aldrig kommer tillbaka. Starkt, snyggt – och väl värd sitt Augustpris.

Glamorös verklighetsflykt Alla var där Lauren Weisberger (Prisma) Lauren Weisberger är kvinnan bakom megahajpade ”Djävulen bär Prada” – och även hennes nya rör sig i de hetaste Manhattankvarteren. 27-åriga Bette bestämmer sig för att bli festfixare och slungas in i en oväntad värld av skvallerspalter och snorkiga kändisar. Det här är 377 sidor totalglamorig verklighetsflykt. Yeah!

Superannorlunda Tidsresenärens hustru Audrey Niffenegger (Bra Böcker) Clare och Henry är gifta – men medan Clare lever som vi vanliga dödliga lider hennes make av en skum genetisk och högst ofrivillig mutation som gör att han på ett ögonblick antingen kan råka bli gammal eller en yngre version av sig själv. Superannorlunda och fängslande, speciellt när man tillåtit sig själv att ryckas med i den skruvade handlingen.

En påminnelse om att rensa Rum för dig Lisa Fabre (Natur och Kultur) Journalisten Lisa Fabre står för veckans tänkarbok om personlig utveckling och om hur svårt det är att våga vara den man egentligen är innanför det påklistrade skalet. Hennes huvudtes är att ”rensa i sitt liv”, alltifrån för trånga brallor till dåliga relationer – något vi alla kan behöva påminna oss om oftare än vi tror.

klar

Artikellänk är kopierad

Caroline Engvall
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro