ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Förbjuds ha sex på jobbtoaletten efter kondomstopp i avloppet

Clarence Frenker · 23 Maj 2014
Uppdaterad 23 Maj 2014

Chefen för en mäklarbyrå i London förbjuder i ett internt mejl sina anställda att ha sex på jobbtoaletterna. Orsaken: använda kondomer har orsakat stopp i avloppet. Nu har mejlet läckt ut och blivit en snackis på nätet.

klar

Artikellänk är kopierad

Rörmokarfirman hittade det som orsakade stoppet – en stor samling kondomer.
Rörmokarfirman hittade det som orsakade stoppet – en stor samling kondomer.Foto: All Over Press

Efter sju timmars arbete lyckades rörmokarfirman slutligen hitta vad som orsakade toalettstoppet på den ansedda mäklarfirman i London.

En samling använda kondomer visade sig ha samlats i en klump i rörsystemen under en längre tid och resulterat i att det inte gick att spola.

Efter upptäckten gick chefen för firman ut i ett internt mejl till sina 50 anställda där han berättade om det anmärkningsvärda fyndet och samtidigt förbjöd sina anställda att ha sex på jobbtoaletten.

Det hade inte bara inneburit en olägenhet att toaletterna varit ur funktion en hel dag, utan också kostat företaget en ansenlig summa pengar att åtgärda problemet, enligt mailet som brittiska Metro tagit del av.

Men ett internt mejl är i dag sällan internt särskilt länge och nu har det spridit sig som en löpeld på internet där spekulationerna kring vilka mäklare på firman som orsakat stoppet är, enligt tidningen.

Mäklarfirmans PR-chef bekräftar för brittiska Metro att rörmokare kallats till företaget för att åtgärda ett stopp på damtoaletten men understryker samtidigt att stoppet inte enbart behöver bero på vilda mäklare.

Enligt henne var stoppet lokaliserat till huvudavloppet som också delas med intilliggande byggnader.

Felet ska hur som helst vara åtgärdat och toaletterna fungera som vanligt igen.

klar

Artikellänk är kopierad

Clarence Frenker
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro