ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Företag vill köpa låten i Tupacs sexvideo

Victoria Gillberg · 17 Okt 2011
Uppdaterad 17 Okt 2011
Tupac har varit död i 15 år men först nu har sexvideon tagit sig upp till ytan. I videon får Tupac oralsex och samtidigt sjunger han med i vad tros vara hans egen låt.

Tupac har varit död i 15 år men först nu har sexvideon tagit sig upp till ytan. I videon får Tupac oralsex och samtidigt sjunger han med i vad tros vara hans egen låt. Foto: All over press


Videon där Tupac Shakur får oralsex har spridits fort över världen. Nu vill ett amerikanskt företag köpa rättigheterna till låten som Tupac sjunger med i i videon.

klar

Artikellänk är kopierad

Att sälja sexvideon har nog aldrig varit på tapeten. Men nu funderar Tupacs familj på att sälja rättigheterna till soundtracket. Efter att ha mottagit ett erbjudande på 7 miljoner kronor skriver TMZ.

Erbjudandet gjordes av företaget NOHO som säljer drickor mot bakfylla. Just nu förhandlar familjens företrädare med företaget för att komma överens om ett pris.

Men det finns två små problem. Varken familjen eller NOHO har hört låten. Och ingen har tillgång till videon.

Men, enligt TMZ, har familjen andra osläppta låtar av Tupac de kan tänkas sälja om priset är rätt.

klar

Artikellänk är kopierad

Victoria Gillberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro