ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

"Företagen har jagat studenter"

Kalle Wiklund · 12 Feb 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Charm 2008 lockade många stundenter och utställare. 

Charm 2008 lockade många stundenter och utställare. 


klar

Artikellänk är kopierad

Robert Falck, projektledare för Charm 2008.
Robert Falck, projektledare för Charm 2008.

ARBETSMÄSSA. Första dagen av Chalmers två dagars arbetsmarknadsmässa Charm går mot sitt slut och arrangörsgruppen CHARMkommittén talar redan nu om succé.– Det har flutit på jättebra, och tongångar hos studenterna och företagarna har varit väldigt positiva. Företagen har sprungit runt här och jagat folk på golven, säger Robert Falck, projektledare för Charm 2008.Exakt hur många studenter som har varit på plats kan inte Robert Falck säga, men han konstaterar att det varit fullt på alla utställningsgolv under hela dagen.Men även om studenterna på mässan blir allt färre ju senare på eftermiddagen det blir är minglandet inte över än. Snarare tvärtom.– I kväll blir  bankett och cocktailparty här på Chalmers med över 1 000 gäster som ska fortsätta att knyta kontakter till sent in på natten, säger Robert Falck.

Är du nöjd med Charm 2008?

Möt några av studenterna som minglat under dagen.

Jonas Lantz, läser industriell design på Chalmers.– Självklart är jag det. Det här är ju nordens största arbetsmässa, och jag har lyckats knyta en hel del kontakter. Man får hoppas att det kan leda vidare till något.

Mari Östin, läser teknisk design på Chalmers,– So far so good. Det är så många företag här att man nästan inte vet var man ska börja. Men jag har lyckats sälja in ett ex-jobb till ett företag jag träffade här, så jag är nöjd!

Emil Willeson, läser teknisk fysik på Chalmers.– Visst är jag nöjd. Jag är egentligen i mitten av min utbildning, jag är mest här för att känna av stämningen lite. Men jag har kommit i kontakt med folk från Scania, så jag är rätt hoppfull inför framtiden .

klar

Artikellänk är kopierad

Kalle Wiklund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro