ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Författaren styckade och stekte flickvännen

Tomas Lundin · 11 Okt 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011
Här, i lägenheten i Mexico City hittades den styckade kvinnan tillsammans med ett manus till en bok med titeln "Kannibaliska instinkter". 

Här, i lägenheten i Mexico City hittades den styckade kvinnan tillsammans med ett manus till en bok med titeln "Kannibaliska instinkter".  Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

Skräckförfattaren är misstänkt för att ha styckat och ätit delar av sin flickvän. Vid husrannsakan hittades kroppsdelar i kylskåp, garderober och flingpaket. Och ett manuskript till en roman om kannibalism.

José Luis Calvas flykt från polisen slutade när han blev påkörd av en bil. Han var efterlyst efter att polisen funnit hans 30-åriga flickvän styckad i mannens lägenhet i Mexico City, rapporterar AP.

Polisen fann kvinnans överkropp i en garderob, ett ben och en del av en arm i kylskåpet och benbitar i en flingförpackning. Ett manus till en bok med titeln "Kannibaliska instinkter" hittades också i hemmet.

Enligt en anonym poliskälla har Calva sagt att han tillagat en del av flickvännens kött, men aldrig ätit det.

Polisen utreder nu om köttrester som hittats i en stekpanna kommer från en människa.

Kvinnan anmäldes försvunnen i fredags och hennes familj berättade för polisen om hennes förhållande med Calva, som försökte livnära sig på att skriva skräckromaner.

Nu utreds också författarens inblandning i två andra mordfall. En av dem är en tidigare flickvän, vars styckade kropp hittades 2004 och den andra är en oidentifierad prostituerad kvinna.

Calva befann sig fortfarande på sjukhus under torsdagen efter bilolyckan.

klar

Artikellänk är kopierad

Tomas Lundin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro