ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Förlamade geten Frostie har dött

Linnea Holgersson · 27 Jun 2014
Uppdaterad 27 Jun 2014

Den förlamade lilla geten Frostie som tog hela världens med storm med sin hemmagjorda rullstol, gick i måndags bort.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro har tidigare skrivit om den lilla getenFrostie som efter en infektion i naveln blev förlamad i bakbenen, men som sedan fick tillbaka sin förmåga att gå och sin livsglädje med hjälp av en rullstol.

Det var under måndagsmorgonen som hans ägare Pam Ahern märkte att hennes vän inte mådde bra då hans mage hade svällt upp, skriver brittiska Metro.

"Då gällde inget annat än att få min lilla vän den vård han behövde i tid," skriver ägaren Pam Ahern.

Men den lilla getens liv gick inte att rädda. Och Pam Ahern stannade hos honom tills han tog sitt sista andetag. "När den lilla killen tog sitt sista andetag, tittade han in i mina tårfyllda ögon samtidigt som jag bad honom att stanna", skriver Pam Ahern.

Frosties död ska ha orsakats av ett flertal bölder på hans ryggrad. Men som en tröst fick lilla Frostie antibiotika och mediciner för att kunna dö utan smärta.

Hans ägare skriver att hon vill att detta ska få folk att förstå att djur också är individer. "För att vara en sån liten get som bara dansade på jorden en sådan kort stund, nådde han mångas hjärta. Han är symbolen för djurs rättvisa så att människor ska se dem för vilka de är och inte bara för vad de kan producera utav dem", skriver hon.

LÄS ÄVEN:  

De byggde en rullstol till den förlamade ekorren

Kaninen Joe fick en rullstol i påskpresent

Gris i rullstol gör publiksuccé

klar

Artikellänk är kopierad

Linnea Holgersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro