ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Form One är legendernas förband

Katarina Matsson · 3 Nov 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Nu landar amerikanska hiphopeliten i Sverige, när Rock The Bells-turnén intar Annexet i Stockholm. Göteborgsrapparen Form One öppnar som enda förband. – Det är tio av tio, det känns helt sjukt fett, säger Johan Reinhold, 30, som han egentligen heter. Att se Nas, De la soul, Supernatural och gänget vinner över hans egen spelning. – Supernatural har jag hängt med i Göteborg en helg för länge sen. Vi bokade honom till vår klubb Fat Milk, och han var helt grym. Sedan hade vi två dagar att slå ihjäl i Göteborg. Han gillade Liseberg, säger Johan Reinhold. Form One är en av få svenska hiphopare som rappar på engelska och i morgon släpps nya albumet ”Behind blue eyes”. Soundet är mer organiskt än på förra ”Meet Johnny Rhino”– Vi fokuserade på att göra bra musik, inte bara bra hiphop.

Form One tycker till om...

Nas:”Han betydde jäkligt mycket när jag började rappa själv, hans första album. Han har en otroligt hög lägsta nivå både när det gäller flow och texter”.

De La Soul: ”En av mina favoritgrupper. De är fortfarande skitgrymma och jag tror att de kommer att fortsätta tills de själva känner att de vill lägga av”. Supernatural:”En skitcool snubbe och en av världens bästa på free style. Han kommer att bjuda på det på Annexet också. Det kommer bli helt otroligt”.

klar

Artikellänk är kopierad

Katarina Matsson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro