ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Försäkra ditt bröllop

Anneli Wikström · 13 Jan 2009
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: SCANPIX


Pengarna tillbaka om något går snett

klar

Artikellänk är kopierad

Tänk om du insjuknar på din bröllopsdag. Eller om bröllopsbilderna förstörs. Lugn. Nu kan du försäkra ditt bröllop. Försäkringsbolaget Atava har lanserat en bröllopsförsäkring. Och det är ju faktiskt mycket som kan gå snett på den stora dagen. Brudgummen kan insjukna, bröllopsbilderna kan bli förstörda, det inhyrda bandet kanske inte dyker upp, maten blir förstörd. Listan kan göras lång och många många tusenlappar kan gå förlorade. - Att gifta sig är en av de viktigaste händelserna i sitt liv och något som man gärna "investerar" väldigt mycket pengar i. Skulle något då gå galet kan det vara bra att ha en försäkring, så att man inte ställs på backen om cateringfirman går i konkurs till exempel eller om svärmor blivit akut sjuk och inte kan delta på bröllopet och man vill flytta det till ett senare datum, säger Malou Sjörin, presschef på Atava, till metro.se.

Försäkringen finns i tre olika storlekar. Den minsta kostar 790 kronor och ersätter då belopp upp till 50 000.  Den största försäkringen kostar 1 490 och då täcks kostnader ändå upp till 125 000.  

– Av egen erfarenhet vet jag att man inför sitt bröllop är nervös för att alla möjliga och omöjliga saker ska inträffa på bröllopet. Kan man då teckna en försäkring som tar bort några av orosmolnen kan det kännas skönt, säger Malou Sjörin.

Enligt Malou Sjörin är det redan några par som slagit till och försäkrat dagen D.

klar

Artikellänk är kopierad

Anneli Wikström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro